Gastenboek

Wij stellen het zeer op prijs als u hier een berichtje achterlaat! groetjes, Frans en Wlleke

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.67.179 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
frans smeets frans smeets heeft geschreven op 16 mei 2019 om 15:51:
Natuurlijk kunnen Gasten/Bezoekers ook en reactie, ervaring, bericht in het fysieke Gastenboek achter laten en dit ligt altijd op een tafeltje in de Zitkamer. De mensen, die hier reeds gebruik van hebben gemaakt, danken wij hartelijk voor de lovende woorden en tevens voor de waardevolle tips, waar aan wij graag gevolg geven, mocht dit de B en B kwaliteit ten goede komen. frans & willeke.
Francien en Carolien Francien en Carolien heeft geschreven op 28 mei 2017 om 22:50:
Hallo, Wij zijn in de b&b Koningsbosch geweest op 26, 27 en 28 mei 2017. Wat hebben we daar genoten en wat een lieve mensen zijn de eigenaars van de b&b, Frans en Willeke. Het zag er super uit allemaal en goed verzorgd. Bedden uitstekend, goed sanitair, 3 vertrekken tot je beschikking waarvan een slaapkamer zitkamer met tv enzo en een eetkamer waar je binnenkort kan koken want dan word er een keuken geplaatst. Leuk ingericht, Heel eigen vertrek, super op de bovenverdieping. Heel schone, leuke tuin waar je gebruik van kunt maken met zwembad. Je kunt logeren met en zonder ontbijt, ontbijt een aanrader, zeer goed en lekker. De omgeving is er prachtig voor te wandelen, fietsen, met de auto, veel steden in de omgeving. In Echt zijn veel winkels en kun je lekker uit eten. Wij komen er zeker terug, vonden het geweldig daar. Frans en Willeke, nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen en inzet. Francien en Carolien
René en Marlika Ofsen ( roelofsen ) René en Marlika Ofsen ( roelofsen ) heeft geschreven op 5 mei 2017 om 14:06:
ziet er heel goed uit en natuurlijk is de site opgeslagen bij vrienden/favorieten. zakken we af naar het zuiden, zullen we jullie zeker aan doen, want Limburg is toch ons favoriet. wensen jullie veel regelmatige bezoekers.
Willeke Keijzer Willeke Keijzer uit Koningsbosch heeft geschreven op 7 januari 2017 om 18:54:
Wij zouden het erg leuk vinden als u in ons gastenboek een berichtje achterlaat!! groetjes, Frans en Willeke